Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.
Termék címkék:
3M Micro-Klean PolyKlean
Szállítás
Szállítás
Raktáron lévő termékek 24-48 órán belüli kiszállítása
Törzsvásárlói kedvezmény
Törzsvásárlói kedvezmény
Törzsvásárlói rendszerben regisztrált ügyfeleknek kedvezmény és ingynenes szállítás jár
Minőség
Minőség
Hosszú élettartamra tervezett, minőségi alapanyagokból készült
3M™ Micro-Klean™ RT Series Filter Cartridge, RT09Y16G20NN, 9.75 in, 1 µ
6.500 Ft + ÁFA ( 8.255 Ft )
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 30!

3M™ Micro-Klean™ RT Series Filter Cartridge, RT09Y16G20NN, 9.75 in, 1 µ

Membrán Méreteinformation_mark
1μm
Vízkőgátló adalék
6.500 Ft + ÁFA ( 8.255 Ft )
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 30!
Gyártó:
Cikkszám: 7100021198
Elérhetőség: Beszállítói raktáron
Várható szállítás: 2024. augusztus 15.
 • A merev mélységű szűrőszerkezet csökkenti a kirakodást nagy nyomáskülönbség mellett
 • Megnövelt szennyezőanyag-megtartó képesség a kevesebb szűrőcsere miatt
 • A megnövelt felületű hornyos kazetta elősegíti a mélységi mátrix teljesebb kihasználását és elősegíti a szűrő hosszú élettartamát
 • Ragasztók, kötőanyagok, felületaktív anyagok vagy kenőanyagok nélkül készült, így sokféle alkalmazási és működési körülmény között kompatibilis
 • Az anyagok megfelelnek az élelmiszerekkel és italokkal való érintkezésre, valamint az ivóvízben való felhasználásra vonatkozó előírásoknak.

3M™ Micro-Klean™ RT Series Filter Cartridge, RT09Y16G20NN, 9.75 in, 1µ, 30/case

8.255 Ft - Prímavíz.hu
Szerezhető hűségpontok: 413
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Mag nélküli szűrőszerkezet a könnyű ártalmatlanítás érdekében elégetéssel vagy aprítással.
Folyamatos beépített hosszúságú szűrőelem
A Micro-Klean™ RT sorozatú szűrők teljesen polipropilén mélységű szűrőpatronok, amelyek egyenletes részecskecsökkentési hatékonyságot, megnövelt felületi élettartamot, alacsony kezdeti nyomásesést és magas részecskecsökkentési hatékonyságot kínálnak. A szűrő meghosszabbított élettartama kevesebb szűrőcserét eredményez. Ez a termék a folyamatok széles körében használható, beleértve az élelmiszereket és italokat.

A szűrő merev felépítése egyenletes teljesítményt, meghosszabbított élettartamot és kevesebb szűrőcserét biztosít. A Micro Klean™ RT sorozatú szűrőket saját, merev extrudálásos technológiánkkal gyártjuk. Egyedülálló gyártási folyamatunk egyesíti a kiváló folyamatszabályozást a minőségbiztosítással, amelyet megbízható termékteljesítmény biztosít. Ez az exkluzív gyártási eljárás egy ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező minőségbiztosítási rendszer, és magas fokú szál-szál hőkötést biztosít, kötőanyagok használata nélkül, hogy merev, mag nélküli szűrőszerkezetet hozzon létre a következő tulajdonságokkal Nem üríti ki a szennyeződéseket növekvő nyomáskülönbséggel a tipikus olvadékfúvott szűrőkhöz hasonlóan. Lehetővé teszi barázdák bedolgozását az áramlás előtti felületbe anélkül, hogy a szűrőszerkezet elszakadna vagy megolvadna, több mint megkétszerezve az effektív felületet.

Kivételesen alacsony a nyomáskülönbség egy adott szűrőbesoroláshoz képest.  A folyamatos, integrált hosszúságú szűrőelem könnyen felszerelhető, és nincsenek megszakítandó kötései. A mélységi stílusú szűrő teljes élettartama alatti egyenletes szűrés attól függ, hogy a szűrő szerkezete mennyire tolerálja az üzemi körülmények ingadozásait – beleértve a szennyezőanyag-terhelést és a nyomáskülönbséget. A flexibilis szerkezetek, mint például az olvadékfúvott és a zsinórba tekercselt szűrők hajlamosak összenyomódni és a porozitást növelni, míg a miénkhez hasonló merev szerkezetek nem. A média tömörítése rövid szűrőélettartamot eredményezhet, mivel a pórusok összeesnek és végül bezáródnak. A közeg tömörítése azt is okozhatja, hogy a szűrő a már visszatartott részecskéket szabadítja fel. Robusztus Micro Klean RT sorozatú szűrőnk felfogja és megtartja a szennyeződéseket merev szűrőmátrixában, még növekvő nyomáskülönbség mellett is. Emellett a Micro Klean RT sorozatú szűrő egyedülálló mélységi szűrőszerkezete jelentős mértékben növeli a szennyezőanyag-tartó képességet, és nagyobb áramlási kapacitást biztosít adott nyomáson. Ellentétben a lágy olvadékfúvott és zsinóros tekercses szűrőkkel, amelyek magtámasztást igényelnek, a Micro Klean RT sorozatú szűrőnk önhordó és hornyolt, hogy nagyobb felületet biztosítson. A felület növelése megakadályozza a külső felület idő előtti elvakulását a nagy részecskék és gélek által, és elősegíti a mélységi mátrix teljesebb kihasználását. Az eredmény lényegesen hosszabb élettartam, mint a versenytársak kazettáié. A Micro Kleen RT sorozatú szűrő meghosszabbított élettartama kevesebb szűrőcserét eredményez, míg továbbfejlesztett áramlási jellemzői általában csökkenthetik az adott áramlási sebesség eléréséhez szükséges szűrők számát. Ezek a kombinált jellemzők jelentősen csökkenthetik a teljes szűrési költséget.

A Micro-Klean™ RT sorozatú szűrők teljes mértékben polipropilén mélységi szűrőgyertyák, amelyek folyamatosan megbízható és magas részecske eltávolítási hatékonyságot, megnövelt élettartamot, alacsony kiindulási nyomásesést nyújtanak. A szűrő hosszabb élettartama kevesebb szűrőcserét eredményez (pl. 40m3/óra kapacitás mellett, mindösszesen 35mbar nyomásesés).

Tipikus alkalmazások:

 • festékek
 • tinták
 • emulziók
 • Ragasztás
 • gyanták
 • Szerves oldószerek
 • Hűtőközeg
 • Lube olajok
 • Különböző vegyszerek
 • Rovarirtók
 • trágyák
 • kezelt ipari víz
 • általános gyártási folyamatok


 

További részletekért kérjük nézze meg a termék specifikációját a csatolt dokumentumok között.

8.255 Ft - Prímavíz.hu
Felhasználás helye: POU
Alkalmazás Ipari vízszűrés
Maximális üzemi hőmérséklet (Celsius) 80 Celsius-fok
Széria Micro-Klean™ RT Series
Szűrő finomsága 1 μm
Szűrő típusa Mélységi szűrő
Szűrőanyag Polipropilén
Szűrőgyertya végkialakítás Cap With Spring
Teljes átmérő (metrikus) 6.756 cm
Teljes hossz (metrikus) 24.765 cm
Terméksorozatok RT
Tömítő anyaga Nincs
Végkonfiguráció Dupla nyitott vég

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Akik ezt a terméket megvették