Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.
Termékek Menü

Konyhapult alá építhető vízszűrők lakossági felhasználásra

A konyhapult alá építhető vízszűrőket elsősorban a lakosság számára fejlesztettük, de ideális lehet irodákba, teakonyhákba, vállalkozások számára is.

A 0.5 mikronos szűrőbetétek megfelelnek a maximális elvárásoknak, melyből több verzió közül választhat! 

A csap nélküli verziót azoknak ajánljuk, akik a meglévő 2 utas konyhai csapjuk lecserélése nélkül szeretnék a szűrt víz előnyeit élvezni. Ebben az esetben a vízszűrő a hideg vizes ágba direktbe kerül beépítésre. Mint minden szűrő, ez minimális nyomáseséssel jár a hideg vizes ágban. A meleg vizes ág nyomása változatlan marad. A nyomásesés mértéke nagyban függ a hálózati nyomástól.

Akinek zavaróan hat a nyomásesés vagy szeretné konyháját egy esztétikus és praktikus csappal ellátni, azoknak javasoljuk a "csappal" verziót. Az 1- vagy 3-utas csapot opcionálisan választhatja ki. Az 1-utas csapok esetében szükség lesz egy külön lyukra a konyhapulton vagy mosogató tálcán, míg a 3 utas csapok esetében a már kialakított csap helyére kerülhet az új csap, ami egy csaptelepen biztosítja a hideg-meleg és a szűrt víz kifolyását, egymástól szeparáltan, a szűrt vizet nem keverve a mosogatáshoz használt csapvízzel. 

Mind a két verziónál a szűrőfej és a szűrőbetét, ugyan az! Csupán a beszereléshez használt kiegészítő szerelvényekben van eltérés!

A termékek adatlapján önnek további lehetősége van a vízkőgátló adalékkal vagy a nélküli verziót választani. A vízkőgátló adalékkal ellátott betétek gátolják a vízkő kialakulását a forró fémes felületeken, mint pl. a kávéfőző fűtőszála, vasaló, stb ezáltal megvédve a háztartási berendezéseit a vízkő okozta károktól.

Kérdés esetén bizalommal forduljon hozzánk, szakértőink választ adnak az összes kérdésére!

Rendezés:
Nézet:
Beszállítói raktáron

3M™ Aqua-Pure™ konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezés 0,5 mikronos ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel, választható 1 vagy 3 utas csappal. A csomag ára nem tartalmazza az opcionálisan választható csap árát! Azt itt válassza ki!

Ez a csomag összeállítás kifejezetten az 1 vagy 3 utas csapok bekötéséhez szükséges elemeket tartalmazza (csapot nem tartalmaz a csomag, azt külön rendelheti meg itt). Választott csap nélkül nem fogja tudni használni a berendezést! Amennyiben az ön otthonában már a meglévő 2 utas (hideg-meleg) konyhai csaphoz szeretne szűrőberendezést, úgy a "csap nélküli" verziót ajánljuk, az tartalmazza a bekötéshez szükséges kötőelemeket!

63.500 Ft - Prímavíz.hu
63.500 Ft (50.000 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(10)
Beszállítói raktáron

3M™ Aqua-Pure™ konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezés 0,5 mikronos ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel és polifoszfát vízkőgátló adalékanyaggal, csap nélkül.

A vízszűrőt külön csap telepítése nélkül kötheti a meglévő konyhai hidegvizes csaptelepre, így állandóan biztosítva a tisztított vizet!

50.800 Ft - Prímavíz.hu
50.800 Ft (40.000 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(7)