Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Konyhapult alá építhető vízszűrők lakossági felhasználásra

A konyhapult alá építhető vízszűrőket elsősorban a lakosság számára fejlesztettük, de ideális lehet irodákba, teakonyhákba, vállalkozások számára is. A BEV rendszerek alapvetően vendéglátóipari megoldások, de speciális esetekben otthonra is célszerű lehet (pl. kútvíz esetén).

A 0.5 mikronos szűrőbetétek megfelelnek a maximális elvárásoknak, melyből több verzió közül választhat! Az Aqua-Pure verziók között csak a bekötéshez használt szerelvényekben van különbség, a vízszűrő berendezés ugyan az!

A csap nélküli verziót azoknak ajánljuk, akik a meglévő 2 utas konyhai csapjuk lecserélése nélkül szeretnék a szűrt víz előnyeit élvezni. Ebben az esetben a vízszűrő a hideg vizes ágba direktbe kerül beépítésre. Mint minden szűrő, ez minimális nyomáseséssel jár a hideg vizes ágban. A meleg vizes ág nyomása változatlan marad. A nyomásesés mértéke nagyban függ a hálózati nyomástól.

Akinek zavaróan hat a nyomásesés vagy szeretné konyháját egy esztétikus és praktikus csappal ellátni, azoknak javasoljuk a "csappal" verziót. Az 1- vagy 3-utas csapot opcionálisan választhatja ki. Az 1-utas csapok esetében szükség lesz egy külön lyukra a konyhapulton vagy mosogató tálcán, míg a 3 utas csapok esetében a már kialakított csap helyére kerülhet az új csap, ami egy csaptelepen biztosítja a hideg-meleg és a szűrt víz kifolyását, egymástól szeparáltan, a szűrt vizet nem keverve a mosogatáshoz használt csapvízzel. 

Mind a két verziónál a szűrőfej és a szűrőbetét, ugyan az! Csupán a beszereléshez használt kiegészítő szerelvényekben van eltérés!

A termékek adatlapján önnek további lehetősége van a vízkőgátló adalékkal vagy a nélküli verziót választani. A vízkőgátló adalékkal ellátott betétek gátolják a vízkő kialakulását a forró fémes felületeken, mint pl. a kávéfőző fűtőszála, vasaló, stb ezáltal megvédve a háztartási berendezéseit a vízkő okozta károktól.

3M™ Aqua-Pure konyhapult alá építhető vízszűrőkhöz 6 havonta az AP2 típusok közül választhat csere szűrőbetétet.

3M™ BEV-110 rendszerhez 3 havonta pedig a High-Flow™ csere szűrőbetétek közül tud választani.

Kérdés esetén bizalommal forduljon hozzánk, szakértőink választ adnak az összes kérdésére!

Rendezés:

3M™ Aqua-Pure™ Víztisztító készülék 0,5 mikronos ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel és vízkőgátló adalékkal opcionálisan választható csappal

Raktáron

3M™ Aqua-Pure™ konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezés 0,5 mikronos ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel, külön választható 1 vagy 3 utas csapokhoz. A csomag ára nem tartalmazza az opcionálisan választható csap árát! Azt itt válassza ki!

A telepítéshez szüksége lesz egy 1 vagy 3 utas csapra, ami nem a szűrő csomag része.

50.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
50.000 Ft + ÁFA (63.500 Ft)
(16)

3M™ Aqua-Pure™ Víztisztító készülék 0,5 mikronos ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel és vízkőgátló adalékkal, CSAP NÉLKÜL -hidegvízre direktbe kötéssel

Raktáron

3M™ Aqua-Pure™ konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezés 0,5 mikronos ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel és polifoszfát vízkőgátló adalékanyaggal, csap nélkül, -hidegvízre direktbe kötéssel.

A vízszűrőt külön csap telepítése nélkül direktbe kötheti a meglévő konyhai hidegvizes csaptelepre, így állandóan biztosítva a tisztított vizet!

45.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
45.000 Ft + ÁFA (57.150 Ft)
(13)

3M™ BEV-110 nagy kapacitású aktívszenes 0,2 mikronos steril szűrőrendszer

Raktáron

A 3M™ BEV-110 nagy kapacitású, 0,2 mikronos aktívszenes szűrő a legmagasabb elvárásoknak is megfelel! Könnyen beépíthető a konyhapult alá, a már meglévő két utas konyhai csaphoz is könnyen illeszthető, de akár 3 utas csaphoz is tökéletes. Ideális választás, ahol a nagy kapacitás és a finom mechanikai szűrés valamint az IMPACT technológiával készült nagy teljesítményű aktívszenes, 0.2 mikronos steril szűrés előnyeire szükség lehet.

 

80.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
80.000 Ft + ÁFA (101.600 Ft)