Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.
Termékek Menü

Törzsvásárlói program

Kedves Vásárlónk!

2020-ban elindítottuk a törzsvásárlói programunkat! Azok az ügyfeleink*, akik rendszeresen vásárolnak tőlünk vízszűrő termékeket, bekerülhetnek a törzsvásárlóink közé, mely rengeteg előnnyel jár.

Előnyök:

  • Esedékes szűrőcsere (6 havonta) előtt automatikusan kézhez kapják a csereszűrő betétet. Önnek azt már csak pár mozdulattal ki kell cserélnie!
  • Törzsvásárlói kedvezményt kapnak!
  • Korábbi vásárlás után kapott hűségpontokat felhasználhatja és az újakat jóváírjuk!
  • Önnek nem kell észben tartania a következő szűrőcsere esedékességét, azt mi figyeljük ön helyett (utolsó vásárlás időpontja alapján)!
  • A csere szűrőbetétet automatikusan és ingyenes szállítással küldjük önnek!
  • Termékeink 5 éves garanciájának feltétele az időszakos karbantartás, szűrőcsere, mely így folyamatosan és időben biztosított!
  • A szükséges szűrőt mindig raktáron tartjuk önnek, így nem fordulhat elő, hogy nem tud időben cserélni, mert a termék nem elérhető.
  • Egyedi akciók, mely csak törzsvásárlóink számára érhető el!
  • Bármikor kiléphet a programból. Ebben az esetben ön továbbra is regisztrált felhasználó marad és a korábbi vásárlások alkalmával szerzett pontok továbbra is felhasználhatóak, de a további kedvezmények és kényelmi funkciók nem.

A megrendelés menete:

Az automatikus megrendelésről és annak státuszáról ön több automata e-mailt is fog kapni. Természetesen az automatikus megrendelést bármikor lemondhatja díjmentesen (válaszolva a kapott e-mailre), mielőtt a terméket még kiküldenénk önnek. Postázás után is van erre lehetőség, és dönthet úgy, hogy a kapott terméket esetleg visszaküldi hozzánk, ám ekkor a postázás és visszaküldés költségei önt terhelik, mint bármely más át nem vett rendelés esetén.

Az automatikus rendelésnél az ön utolsó megrendelésének adait vesszük alapul (szállítás, számlázási cím), ám a fizetés minden esetben "utánvét" jellegű, -vagy ha azt külön jelzi felénk-, kérhet még előreutalást - melyet a termék kiküldése előtt rendezhet-! Mivel a rendelést nem ön viszi fel a rendszerbe, így sajnos nincs lehetőség a bankkártyás fizetésre. Ha ön szeretné elkerülni az utánvéttel járó extra költségeket, ön választhat időzített átutalást is, melyet önnek kell beállítania bankjánál. Az átutalás beérkeztét követően küldjük a terméket (átutaláshoz szükséges adatokat az automata e-mail tartalmaz).

Hogyan vehetek részt?

Ha ön már korábban vásárolt nálunk vízszűrő berendezést vagy szűrőbetétet, és szeretne részt venni törzsvásárlói programunkban, akkor önnek nincs más dolga, mint regisztráljon a webshopban, vagy ha ezt már korábban megtette, akkor e-mailbe jelezze nekünk, hogy hozzájárul az automatikus rendeléshez, illetve szeretne a törzsvásárlónk lenni! Ellenőrzés után átállítjuk a státuszát regisztrált felhasználóról törzsvásárlóra és már élvezheti is a törzsvásárlói státusszal járó előnyöket!

Miért kell regisztrálni?

Fontos megjegyezni, hogy a webshopban való regisztráció nélkül is kérheti az automatikus rendelést, ám ekkor nem tudja gyűjteni a vásárlásai után járó pontokat, melyet kedvezményre válthat, de az ingyenes szállítás ebben az esetben is jár önnek! Valamint a regisztrált törzsvásárlóknak járó kedvezményeket sem tudja igénybe venni. Az automatikus rendelést, valamint a Törzsvásárlói Programból ön bármikor kiléphet további következmény nélkül. Illetve lemondott automatikus rendelés vagy át nem vett és visszaküldött küldemény automatikus kizárást von maga után a Törzsvásárlói Programunkból.

Ha ön nem kíván élni az automatikus rendeléssel és a vele járó törzsvásárlói kedvezményekkel, valamint az ingyenes szállítással. Ebben az esetben az új rendelést minden esetben önnek kell manuálisan felvinni, de természetesen a kuponkódokat továbbra is felhasználhatja, illetve ha korábban regisztrált már nálunk, úgy a korábban megszerzett pontjait is felhasználhatja kedvezmény formájában. 

Reméljük, hogy elnyeri bizalmát a Törzsvásárlói Programunk és az azzal járó automatikus rendelés, így önnek nem kell figyelni, hogy mikor esedékes a szűrőcsere, csupán csak kézhezvételt követően pár mozdulattal ki kell azt cserélnie! Törzsvásárlóként a korábban megszerzett pontjait automatikusan kedvezményre válthatja, valamint nettó 5.000 Ft felett ingyenes a szállítás!

Bízunk benne, hogy hamarosan törzsvásárlóink között üdvözölhetjük!

Automatikus rendeléssel nincs elfelejtett vagy elmulasztott szűrőcsere!

 

Kérdés esetén írjon nekünk vagy hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol szívesen válaszolunk minden kérdésére!

Megköszönve megtisztelő bizalmát,

Üdvözlettel,

A PrímaVíz csapata

+36302330360

kapcsolat@primaviz.hu

*Törzsvásárló az, akinek a megrendelése ugyan arról a névről, telefonszámról, fizetési és szállítási címről érkezik. Ellenkező esetben a kedvezmények megvonhatóak, illetve a vásárló kizárható a programból.