Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Víztisztító berendezések típusai felhasználási kategória szerint

Innováció minden csepp vízben

A 3M™ elkötelezett az olyan környezettudatos megoldások feltárásában, melyekben a technológiai innováció a mindennapi praktikummal karöltve valósul meg. 

3M™ vízszűrő rendszerek beépítése könnyű, használatuk egyszerű, egyenletes minőséget és megbízható védelmet nyújtanak a berendezések számára. 

A vezetékes ivóvízzel kapcsolatos egyik leggyakrabban előforduló kifogás a klóros szag és mellékíz. Az aktívszén-blokkal ellátott szűrők biztonságos és hatékony megoldást jelentenek a klór eltávolítására.
Azonban nem minden aktívszén egyforma. A 3M™ által kínált rendszerek klór, klóros íz és szag, üledék és parazita eltávolításban nyújtott piacvezető teljesítményét a kiemelkedő hatékonyságú aktívszén típus, az új, egyedi aktívszén-blokk technológia és a gyógyszergyártásban is alkalmazott 3M™ membrántechnológia biztosítja.

Míg legtöbb gyártó több szűrőbetétben oldja meg a komplex szűrési feladatokat, így külön véve a mechanikai előszűrést, aktív szenes szűrést és vízkőgátlást, illetve baktériumok elszaporodása elleni védelmet, addig a 3M™ szűrőrendszerek ezt egyetlen kompakt szűrőbetétben, a lehető leginnovatívabb módon, helyet, költséget és végső soron energiát spórolva.

Az ipar számára fejlesztett professzionális termékeink egy részét megtalálja a webshopban is, de további információért, vagy egyedi megoldások és ajánlatok végett vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel