Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

3M™ SGP®

3M™ ScaleGard Pro® - Teljes spektrumú vízkezelési megoldások

  • A gyanta alapú megoldások a 3M™ Szűréstechnika vízkőproblémáira kifejlesztett termékcsaládjának része, melyben megtalálhatók a vízkőgátlók, a vízlágyítók, továbbá a reverz ozmózis termékek.
  • Európában legtöbbször a gyanta alapú szűrőket használják a vízkövesedés csökkentésére, illetve megszüntetésére. A 3M™ kínálatában kiváló vízszűrő megoldásokat talál a különböző alkalmazásokhoz, legyen szó kávégépről, italautomatáról vagy kombipárolóról.

A 3M™ ScaleGard Pro® termékcsalád gyanta alapú vízlágyító szűrőbetétjének köszönhetően mindig megbízható és egyenletes teljesítményt nyújt. Javasolt kazán és párologtató típusú forró víz és gőzfejlesztőkhöz egyaránt, ahol a vízlágyításra szükség lehet. A víz természetes keménységet okozó ásványi anyagait jelentősen csökkenti, ioncseréli, ez által lágyítja a vizet.

Rendezés:

3M™ ScaleGard Pro® P145BH vízlágyító szűrőbetét bypass-szal és H+ gyantával

Raktáron

Vízlágyítás, vízkőlerakódás csökkentése kávé- és italautomatáknál, kombipárolóknál és -sütőknél.

43.180 Ft - Prímavíz.hu
43.180 Ft (34.000 Ft + ÁFA)

3M™ ScaleGard Pro® P195BN-E vízlágyító szűrőbetét bypass-szal és standard gyantával

Raktáron

Vízlágyítás, vízkőlerakódás csökkentése kávé- és italautomatáknál, kombipárolóknál és -sütőknél.

63.500 Ft - Prímavíz.hu
63.500 Ft (50.000 Ft + ÁFA)