Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

4 és 5 utas csap

4 és 5 utas konyhai csaptelep - Az innovatív megoldás a modern konyhákba

Fedezze fel a konyhai vízellátás új dimenzióját a 4 és 5 utas konyhai csaptelepeinkkel! Ezek a csaptelepek nem csupán elegáns megjelenésükkel nyűgözik le, hanem sokoldalúságukkal is, amely megkönnyíti a mindennapi konyhai teendőket.

Főbb jellemzők:

  • Sokoldalúság és funkcionalitás: A 4 utas csaptelep biztosítja a hideg, meleg, szűrt és szénsavas víz ellátását, míg az 5 utas változat ezeken felül forró vizet is biztosít. Mindezt egyetlen, stílusos készülékben.
  • Elegáns dizájn: Modern, letisztult vonalvezetés, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai környezetbe.
  • Egyszerű használat: Ergonomikus kialakításának köszönhetően a csaptelepek kezelése gyerekjáték, és a különböző vízáramok közötti váltás gyors és könnyű.
  • Energia- és környezettudatosság: A szűrt és szénsavas víz funkció révén kevesebb műanyag palackra lesz szükség, így Ön is hozzájárulhat a környezetvédelemhez.
  • Tartósság és minőség: Prémium anyagok felhasználásával készült, hogy hosszú távon is megbízható társa legyen a konyhában.

Emelje új szintre konyhája funkcionalitását és stílusát a 4 és 5 utas konyhai csaptelepeinkkel! Legyen szó egy gyors pohár szűrt vízről vagy a forró tea elkészítéséről, ezek a csaptelepek minden igényt kielégítenek.

Rendezés:

Goose-4W, két karos, 4 utas Konyhai csap víztisztítókhoz és vízhűtőkhöz Fekete színben

Raktáron

Konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezésekhez ajánlott kétkarú, 4 utas (hideg-meleg, szűrt és szóda víz) csaptelep flexibilis, többfunkciós zuhanyfejjel és 5 év garanciával! A Goose-4W modellt elsősorban a professzionális felhasználóknak ajánljuk, akiknek számít a minőség és funkcionalitás is. Többféle színben elérhető.

85.000 Ft + ÁFA -tól - Prímavíz.hu
85.000 Ft + ÁFA -tól (107.950 Ft)

Sinuosity 5W,- két karos, 5 utas konyhai csap vízszűrőkhöz és szódagépekhez fekete színben

Raktáron

4 és 5 utas konyhai csaptelep - Az innovatív megoldás a modern konyhákba

Fedezze fel a konyhai vízellátás új dimenzióját a 4 és 5 utas konyhai csapteleppell! Ezek a csaptelepek nem csupán elegáns megjelenésükkel nyűgözik le, hanem sokoldalúságukkal is, amely megkönnyíti a mindennapi konyhai teendőket. Bármilyen víztisztítóhoz vagy vízhűtőhöz könnyedén csatlakoztathatóak.

60.000 Ft + ÁFA -tól - Prímavíz.hu
60.000 Ft + ÁFA -tól (76.200 Ft)

Cormorant-5G, két karos, 5 utas, kihúzható, többfunkciós zuhanyfejes Konyhai csap vízhűtőkhöz és szódagépekhez Króm színben

Beszállítói raktáron

Cormorant-G, két karos, 5 utas, kihúzható, többfunkciós zuhanyfejes konyhai csap vízhűtőkhöz és szódagépekhez, króm színben

A Cormorant-G egy kivételesen sokoldalú és elegáns konyhai csaptelep, amelyet kifejezetten vízhűtőkhöz és szódagépekhez terveztek. Az innovatív öt utas rendszer, a két karos kialakítás és a kihúzható, többfunkciós zuhanyfej révén tökéletes választás minden modern konyhába, most elérhető stílusos króm színben.

95.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
95.000 Ft + ÁFA (120.650 Ft)