Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Hálózati Vízadagoló

Hálózati Vízadagolók

A hálózati vízadagolók egyre népszerűbbé válnak az otthonokban és irodákban egyaránt, mivel kényelmes és környezetbarát megoldást kínálnak a friss és tiszta ivóvíz biztosítására. Ezek a berendezések közvetlenül a vízhálózatra csatlakoznak, így nincs szükség palackozott vízre vagy más külső forrásokra.

Főbb jellemzők:

  1. Kényelem és megbízhatóság: A hálózati vízadagolók állandó hozzáférést biztosítanak friss ivóvízhez, így nincs szükség vízpalackok cseréjére vagy tárolására.

  2. Tiszta és ízletes víz: A legtöbb hálózati vízadagoló rendelkezik szűrőrendszerrel, amely eltávolítja a szennyeződéseket és kellemetlen szagokat, így garantálva a tiszta és ízletes ivóvizet.

  3. Környezetbarát megoldás: Az újrahasznosítható palackok elhagyásával a hálózati vízadagolók csökkentik a műanyag hulladék mennyiségét, így környezetbarát alternatívát nyújtanak.

  4. Stílusos és helytakarékos kialakítás: A modern hálózati vízadagolók kis helyet foglalnak el és esztétikus kialakításukkal könnyedén illeszkednek bármilyen enteriőrbe.

Választás előtt fontos figyelembe venni:

  • Szűrőrendszer típusa és hatékonysága: Különböző típusú szűrőrendszerek léteznek, amelyek eltávolítják a különböző szennyeződéseket. Fontos megfontolni, hogy milyen vízminőséget szeretnénk elérni.

  • Hőmérséklet-szabályozás: Néhány hálózati vízadagoló hűtő és melegvíz szolgáltatást is kínál, ami különösen előnyös lehet azoknak, akik hideg vagy forró italokat is fogyasztanak.

  • Karbantartási követelmények: Fontos megérteni, hogy milyen gyakran kell cserélni a szűrőket vagy tisztítani a rendszert, hogy megőrizzük a víz minőségét és a berendezés hatékonyságát.

A Hálózati Vízadagolók széles választékát kínáljuk, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek és preferenciáinak megfelelő megoldást. Válasszon az egyszerűbb, csak hideg vagy meleg vizet szolgáltató modellektől, egészen azokig, amelyek két hőmérsékletű vizet kínálnak, valamint szódát és extra szűrőrendszerrel rendelkeznek. Tegye kényelmesebbé és környezetbarátabbá vízfogyasztását egy hálózati vízadagolóval!

Rendezés:

Refresh®, Rozsdamentes, Hűtött vizes ivókút, 75L/h, 918mm magas, matt

Raktáron

A rozsdamenetes acélból készült, lábon álló beltéri hidegvizes ivókút kétféle adagolócsappal van ellátva. Az egyik a kézi vezérlésű vízsugaras csap, mely gazdaságos vízfelhasználást biztosít, míg a másik csap egy hagyományos kialakítású és működésű csap, mely alkalmas pohár vagy flakon megtöltésére is.

410.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
410.000 Ft + ÁFA (520.700 Ft)

Zerica Omnia 150 - 36L/h- hálózati vízadagoló és szóda készítő gép beépített 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel

Beszállítói raktáron

Zerica Omnia 150 - pultra helyezhető vagy szabadonálló hálózati vízadagoló és szóda készítő gép beépített 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel. Hűtött szűrt víz és szódával dúsított víz készítésére, kifejezetten otthoni és irodai kapacitásra tervezve 36L/h hűtő kapacitással!

     

690.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
690.000 Ft + ÁFA (876.300 Ft)

Refresh® Pensile, Fali hűtött vizes ivókút ivókútfejjel és pohártöltővel, 30L/h HPDC hűtés, rozsdamentes acél ház

Beszállítói raktáron

A rozsdamenetes acélból készült, asztalra helyezhető, beltéri hidegvizes ivókút kétféle adagolócsappal van ellátva. Az egyik a kézi vezérlésű vízsugaras csap, mely gazdaságos vízfelhasználást biztosít, míg a másik csap egy hagyományos kialakítású és működésű csap, mely alkalmas pohár vagy flakon megtöltésére is.

310.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
310.000 Ft + ÁFA (393.700 Ft)

Zerica i-Wall 150 Glass 4.0 beépített hálózati vízadagoló és szóda készítő gép 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel

Beszállítói raktáron

Zerica i-Wall 150 Glass 4.0 beépített hálózati vízadagoló és szóda készítő gép 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel. Szűrt víz, hűtött csendes, és szódával dúsított víz készítésére, otthoni, irodai és HORECA kapacitásra tervezve 36L/h hűtő kapacitással!

     

1.237.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
1.237.000 Ft + ÁFA (1.570.990 Ft)

Zerica Kolumna Pure - hálózati vízadagoló gép beépített 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel

Beszállítói raktáron

Zerica Kolumna Pure - pultra telepíthető hálózati vízadagoló gép beépített 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel. Az ásványvíz minőségre szűrt víz az ön pultján, mindössze egy érintésre! Kifejezetten otthoni és kisebb irodai vagy teakonyha kapacitásra tervezve, érintésmentes gombbal.

250.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
250.000 Ft + ÁFA (317.500 Ft)

Zerica Supra MAX - 40L/h - hálózati vízadagoló és szóda készítő gép beépített 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel

Beszállítói raktáron

Zerica Supra Max - pultra helyezhető hálózati vízadagoló és szóda készítő gép 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel. Szűrt és hűtött csendes, illetve szódával dúsított víz! Nagyobb irodai, valamint kávézó, bár, étterem kapacitásra is tervezve 40L/h hűtő kapacitással, valamint akár 70L hűtött víz folyamatos vételezésére!

     

655.000 Ft + ÁFA -tól - Prímavíz.hu
655.000 Ft + ÁFA -tól (831.850 Ft)

Zerica You 260 - 50L/h hálózati vízadagoló és vízhűtő 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel

Beszállítói raktáron

Zerica You 260 - pult alá építhető hálózati vízadagoló és vízhűtő 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel, valamint opcionálisan választható Kolumna adagolóval vagy 3 / 4- utas csappal . A tökéletesen szűrt, hűtött és szénsavmentes vízélmény! Kifejezetten otthoni és kisebb irodai kapacitásra tervezve 50L/h hűtő kapacitással, választható adagoló fejjel vagy 3-4-5 utas csappal!

     

285.000 Ft + ÁFA -tól - Prímavíz.hu
285.000 Ft + ÁFA -tól (361.950 Ft)

Zerica Bar TOP G 100 - 95L/h - 210L - hálózati vízadagoló és szóda készítő gép 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel

Beszállítói raktáron

Zerica Bar TOP G 100 - 95L/h - 210L folyamatos hidegvíz adagolási kapacitással. Pultra helyezhető, hálózati vízadagoló és szóda készítő gép 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel. Hűtött szűrt víz, csendes és szódával dúsított víz készítésére, kifejezetten HORECA kapacitásra tervezve 95L/h hűtő kapacitással!

     

1.205.000 Ft + ÁFA -tól - Prímavíz.hu
1.205.000 Ft + ÁFA -tól (1.530.350 Ft)

Zerica Bar DROP G 100 - 95L/h - 210L - hálózati vízadagoló és szóda készítő gép 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel

Beszállítói raktáron

Zerica Bar TOP G 100 - 95L/h - 210L folyamatos hidegvíz adagolási kapacitással. Pult alá helyezhető, hálózati vízadagoló és szóda készítő gép 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel. Hűtött szűrt víz, csendes és szódával dúsított víz készítésére, kifejezetten HORECA kapacitásra tervezve 95L/h hűtő kapacitással!

     

1.150.000 Ft + ÁFA -tól - Prímavíz.hu
1.150.000 Ft + ÁFA -tól (1.460.500 Ft)

Zerica You 150 - 36L/h - 6L- hálózati vízadagoló és szóda készítő 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel

Beszállítói raktáron

Zerica You 150 - pult alá építhető hálózati vízadagoló és szóda készítő gép 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrővel, valamint opcionálisan választható Kolumna adagolóval vagy 5 utas csappal. A tökéletesen szűrt, hűtött, szénsavmentes és szénsavas vízélmény! Kifejezetten otthoni és irodai kapacitásra tervezve 36L/h hűtő kapacitással, és 6L folyamatos hűtött víz ellátással.

     

590.000 Ft + ÁFA -tól - Prímavíz.hu
590.000 Ft + ÁFA -tól (749.300 Ft)

Zerica Kolumna 4.0 érintőkijelzős, okos hálózati vízadagoló gép vízhűtőkhöz és szódagépekhez, NFC és App vezérléssel

Beszállítói raktáron

Zerica Kolumna 4.0 érintőkijelzős, okos hálózati vízadagoló gép vízhűtőkhöz és szódagépekhez. Akár a mosogatótól vagy vízvételi ponttól távol is kényelmesen hozzájuthat a hűtött és szénsavas vízhez az ön pultján, mindössze egy érintésre! Már csak az ön számára megfelelő vízhűtőre vagy szódagépre van szüksége! Kifejezetten irodai vagy HORECA kapacitásra tervezve.

520.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
520.000 Ft + ÁFA (660.400 Ft)

Zerica Kolumna BTN nyomógombos hálózati vízadagoló gép pult alatti vízhűtőkhöz és szódagépekhez

Beszállítói raktáron

Zerica Kolumna BTN nyomógombos hálózati vízadagoló gép vízhűtőkhöz és szódagépekhez. Akár a mosogatótól vagy vízvételi ponttól távol is kényelmesen hozzájuthat a hűtött és szénsavas vízhez az ön pultján, mindössze egy érintésre! Már csak az ön számára megfelelő vízhűtőre vagy szódagépre van szüksége! Kifejezetten irodai vagy HORECA kapacitásra tervezve.

366.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
366.000 Ft + ÁFA (464.820 Ft)

Ezüst Turbo Tisztítás

A Frissesség örvényében

A ZERICA exkluzív Ezüst Turbo Tisztító hűtőrendszerével minden vízkiszolgáláskor egy vízörvény generálódik a belső falakon, így megelőzve a biofilm és üledék kialakulását, valamint a baktériumok elszaporodását. Bakteriosztatikus ezüsttel lezárt felületek, és 100 bar nyomásig tesztelt anyagokból.

 

Továbbá a 3M Aqua-Pure vízszűrők vízkőgátló kialakításának köszönhetően, zéró karbantartásigényűek! Nincs üledék, nincs vízkő: csupán tiszta, higiénikus, friss víz.