Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.
Szállítás
Szállítás
Raktáron lévő termékek 24-48 órán belüli kiszállítása
Törzsvásárlói kedvezmény
Törzsvásárlói kedvezmény
Törzsvásárlói rendszerben regisztrált ügyfeleknek kedvezmény és ingynenes szállítás jár
Minőség
Minőség
Hosszú élettartamra tervezett, minőségi alapanyagokból készült
3M™ DF Series Filter Cartridge, DFG200EE2R, 32 in, 200 μ, 16/Case
25.730 Ft + ÁFA ( 32.677 Ft )
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 16!

3M™ DF Series Filter Cartridge, DFG200EE2R, 32 in, 200 μ, 16/Case

Membrán Méreteinformation_mark
200μm
Vízkőgátló adalék
25.730 Ft + ÁFA ( 32.677 Ft )
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 16!
Egységár: 2.042,32 Ft/doboz
Gyártó:
Cikkszám: 7000050787
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2024. augusztus 15.

A 3M™ DF széria előnyei:

  • A fokozatos porozitású szűrőközeg akár 4-szer hosszabb élettartamot biztosít, mint a legtöbb hagyományos zsákos szűrő, és kevesebb cserét biztosít
  • Könnyen utólag felszerelhető szabványos zsákos szűrőházak
  • A csökkentett szűrőcsere segít minimalizálni a termékveszteséget, a munkaerő-, az ártalmatlanítási költségeket és a kezelő expozícióját.
  • A patron kialakítása csökkenti a szűrőközeg szakadását, a szennyeződések elkerülését és a kiürítést
  • Leegyszerűsíti a szűrő beszerelését, eltávolítását és ártalmatlanítását.
  • A 3M™ DF sorozatú szűrőelem bevált alternatívája a legtöbb hagyományos zsákszűrőnek. A 3M szűrők egy valódi osztályozott porozitású közegszerkezet, amely 62%-kal nagyobb felületet biztosít a szabványos #2 tasakhoz képest, és akár 4-szer hosszabb élettartamot biztosít.
32.677 Ft - Prímavíz.hu
Szerezhető hűségpontok: 1634
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A 3M™ DF sorozatú szűrőanyag 2 rétegből áll, az első réteg „nyitva” a nagyobb szennyeződések eltávolítására, míg a második réteg „szorosabb” a kisebb szennyeződések eltávolítására. Osztályozott porozitású szerkezetünk nagyobb szennyezőanyag-megtartó képességet és hosszabb élettartamot biztosít, mint a hagyományos egyrétegű közegek.

A hagyományos filc szűrőtasakokhoz képest a 3M DF sorozatú szűrőelem akár 4-szer hosszabb élettartamot, kiváló szennyeződéscsökkentési hatékonyságot, jobb szűrőnkénti áramlást és a gyakori szűrőcserékkel járó kisebb veszteségeket biztosít. Geometria A 3M DF sorozatú szűrőelem két hengerből áll, amelyek egy felső lemezhez és egy alsó tömítőlemezhez vannak kötve. Amikor a folyadék a felső lemez áramlási csatornáin keresztül belép a szűrő tetejébe, a belső és a külső közeghenger között áramlik. Ezután áthalad a hordozón és a tartókosaron, majd a szűrőház tiszta kamrájába kerül. Kialakításunk magában foglalja a zsákszűrő és a visszatartókosár innovatív geometriáját, amely teljes 3 dimenziós támogatást biztosít a hordozóknak. Ez kiküszöböli a zsákszűrő felszakadásának lehetőségét és az ebből eredő szennyeződést a lefelé irányuló szennyvízben.

A 3M DF sorozatú szűrőelem kialakítása 67%-kal csökkenti a visszatartott folyadék mennyiségét a hagyományos szűrőtasakokhoz képest, ami segít minimalizálni a dolgozók kitettségét a folyamatfolyadékoknak a ritkább zsákcsere miatt. A DF sorozatú szűrő legjobb jellemzői A szűrőelem 100%-os alátámasztása Megszünteti a szűrő szakadását, a szennyezőanyag megkerülését és a kiürítést Lehetővé teszi a nagyobb nyomáskülönbség melletti működést a szűrőcsere előtt.

Kiváló áramlási jellemzők Maximálisan kihasználja a szűrő felületét és fenntartja az alacsony üzemi nyomásesést. Csökkenti az egységenkénti áramlást terület (fluxus) a jobb szennyvíz minőségért. Nagyobb közeg felülete Akár négyszer hosszabb élettartamot ér el a hagyományos szűrőtasakokhoz képest. Javítja a zsákos szűrő visszatartási hatékonyságát!

Nagyobb szennyezőanyag-tartó képesség. Különböző porozitású közegrétegek kombinálva fokozatos porozitást képeznek szerkezet Minden  névleges szűrőközeg a leghosszabb élettartam elérése érdekében lett optimalizálva. Fejlett termikus tömítési eljárásokat alkalmazunk az oldalvarratok hegesztésére a zsák kialakításához és a tömítőgyűrű rögzítéséhez. A külső felület hőkezelése megakadályozza, hogy az anyagszálak a tiszta, szűrt technológiai közegbe vándoroljanak. A 3M™ DF sorozatú szűrőelemek mindegyik osztálya nagy teljesítményű szálakból készül, amelyeket széles körű médiateljesítmény-tesztek alapján választanak ki. A gyártási folyamatok során nem használnak ragasztót, kötőanyagot vagy szilikont.

Alkalmazási területek: Ipari vizek Kenőanyagok Vegyszerek Petrolkémia Élelmiszer Borszűrés Sör mikroszűrés Eljárás Víz Gyógyszeripar Elektronika Tisztítás Vízkezelés

32.677 Ft - Prímavíz.hu
Felhasználás helye: POU
Applications Brewing Process,Distilled Spirits Process,Wine Making Process
Brand 3M™
Collar Diameter (Metric) 18.3 cm
Component and Assembly Materials Polyester
eClass 14 Classification Group 36201909
End Configuration Closed (Standard Bag Housings)
End Modification Closed (for standard bag housing)
Filter Material Polyester
Filter Technology Non-woven
Filter Type Depth
Flow Rate (metric) 567.812 Litre per minute
Formulation Graded porosity
Gasket/O-ring Material Polyester
Grade 200 Micron
Industries Industrial
Maximum Operating Temperature (Celsius) 149 Degree Celsius
Micron Rating 200 μm
Overall Diameter (Metric) 17.8 cm
Overall Length (Metric) 70.6 cm
Pressure Range (metric) Recommended Change-out at 1.4 bar
Product Series DF
Series 3M™ DF Series
Units per Case 16.0

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Akik ezt a terméket megvették