Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Szennyezők eltávolítása az ivóvízből aktív szenes szűréssel

Szennyezők eltávolítása az ivóvízből aktív szenes szűréssel
3M™ Aqua-Pure™ aktív szenes vízszűrők az NNK engedély mellett olyan nemzetközi tanúsítványokkal is rendelkezik, mint FDA CFR21, NSF/ANSI standard 53, NSF/ANSI standard 42

A szűrőbetét szerkezete egy ezüsttel impregnált aktív széntömbből, valamint egy 0,5 mikron finomságú hajtogatott Nylon szűrőmembránból áll.

Az aktív szén természeténél fogva hatásos az apoláris szennyeződések, mint például a szénhidrogének, az ólom illetve a klór és a klórozott szénhidrogének eltávolításában. A szagokat okozó egyéb szennyeződések szintén megkötődnek az aktív szén pórusaiban. A préselt széntömb technológiának köszönhetően nem kerülhet szénszemcse a már megtisztított ivóvízbe. A szén általában igen jó táptalaj a különböző baciknak, de a széntömb ezüsttartalma megakadályozza a baktériumok elszaporodását a szűrőbetétben.

A hajtogatott Nylon membrán eltávolítja a vízben fellelhető lebegő szennyeződéseket, mint a rozsdát, homokot illetve egyéb szálas szennyezőket. A szűrőréteg pórusméretei a szűrés irányában csökkennek, így a nagyobb szennyezők a külső, míg a kisebb méretűek a szűrő belső tartományában akadnak el, ezáltal megnövelve a betét élettartamát.

A szűrő pórusmérete a legbelső rétegnél 0,5 mikron, amely segítségével kiszűrhető a giardia és cryptosporidium paraziták 99,5%-a.

A szennyezők eltávolításával kellemes ízű, szagtalan ivóvizet nyerhetünk.

Ha további információkat szeretne megtudni az ivóvíz szűréssel kapcsolatban, böngéssze blogunkat vagy hívja szakértőinket!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízkezelés