Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

3M™ ScaleGard Pro®

Vízszűrési megoldások a vendéglátóipar számára


A kiváló minőségű, mellékízektől mentes ivóvíz a vendéglátás és gasztronómia elengedhetetlen alappillére, hiszen a kávétól a
levesig szinte mindenhez szükségünk van rá.
Szűrt vízzel a vendéglátóipari berendezések élettartama megsokszorozódik, a lerakódott vízkő eltávolításának költsége szinte
nullára csökken: a megfelelő szűrőberendezés eredményesen segíti a környezettudatos és jövedelmező üzletet.
A 3M™ költséghatékony szűrési megoldások fejlesztésével elkötelezett amellett, hogy a tökéletes vízminőség mindenki számára elérhető legyen.
A 3M™ ScaleGard Pro® szűrőcsalád kifejlesztésénél a vízminőség biztosítása mellett fontos szempont volt a kávé- és italautomaták, a kombipárolók és -sütők vízkő elleni védelme. A fűtőszálak vízkövesedésének megelőzésével az energia felhasználás hatékonyabbá válik, csökken az állásidő és megtakarítást érhetünk el a szervizköltségeken.

Rendezés:

3M™ ScaleGard Pro® P145BH vízlágyító rendszer bypass-szal és H+ gyantával

Raktáron

Vízlágyítás, vízkőlerakódás csökkentése kávé- és italautomatáknál, kombipárolóknál és -sütőknél.

63.500 Ft - Prímavíz.hu
63.500 Ft (50.000 Ft + ÁFA)

3M™ ScaleGard Pro® P195BN-E vízlágyító rendszer bypass-szal és standard gyantával

Raktáron

Vízlágyítás, vízkőlerakódás csökkentése kávé- és italautomatáknál, kombipárolóknál és -sütőknél.

88.900 Ft - Prímavíz.hu
88.900 Ft (70.000 Ft + ÁFA)