Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Konyhapult alatti szűrők teakonyhába is!

Konyhapult alatti szűrők teakonyhába is!
Akár kisebb iroda teakonyhája, akár nagyobb közösségi térről legyen szó, egy jó vízszűrő vonzóbbá teheti a kollégák számára is a vízfogyasztást, de a tea és kávé íze is finomabb, selymesebb a szűrt víztől. Arról nem is beszélve, hogy egy mai trendi és környezettudatos cég már nem engedheti meg magának, hogy műanyag palackokból kínálják a vendégeket. A ballonos automaták tagadhatatlan előnye, hogy az iroda bármely pontjára elhelyezhető, de nem veheti fel a versenyt a csapból nyert, mindig friss és kellemesen hűs szűrt csapvízzel.  

Teakonyhákba, de akár nagyobb forgalmú étkezőbe vagy csarnokba is jó szolgálatot tesz egy konyhapult alá építhető 3M™ Aqua-Pure víztisztító készülék. Italadagolókban és nagy forgalmú helyeken jellemzőek az 1 mikronos szűrők használata, ám a jellemzően otthonra telepített 0.5 mikronos finomságú szűrők akár erősebb napi használatban is megállják a helyüket!

Szűrőbetéteket tekintve két verzió közül lehet választani. Az egyik a vízkőgátlós megoldás, a másik a nélküli. A vízkőgátlós verzió egyrészt megvédi a szanitereket a vízkőtől, másrészt ha sokat használják a szűrt vizet kávéfőzőbe, vízforralóba, akkor hosszú távon az is meg fogja hálálni. Ha van központi vízlágyító, akkor elég a vízkőgátló nélküli verzió is, de ekkor javasolt a vízlágyító berendezést megkerülő ág bevezetése a konyhába, és azt a kezeletlen csapvizet szűrni.
A 3M™ Aqua-Pure, átfolyós, aktívszenes szűrők nem csökkentik a vízben lévő oldott ásványi sótartalmat, így megtartja annak kellemes ízét, de kiszűri az íz és szagrontó anyagokat, mint a klór és klór származékok, ólom, azbeszt, rozsda, és lebegő szennyeződések, illetve a 0,5 mikronos verziók a még szűrhető bacikat és parazitákat is, amit a klór és UV sem öl meg. Általánosságban elmondható, hogy a legrosszabb ízű csapvízből is közel ásványvíz minőséget lehet varázsolni.
A berendezések beszerelése egyszerű, nem igényel szakembert, csakúgy mint a pár másodperc alatt elvégezhető szűrőcsere, ami 6 havonta esedékes.
Bekötés szempontjából is két verzió közül lehet választani. Direktbe kötve a már meglévő 2 utas csapnak a hidegvizes ágára is könnyen beköthető, így abból mindig szűrt víz fog folyni, de a legpraktikusabb és esztétikusabb megoldás egy 3 utas csapra (hideg-meleg és szűrt víz) kötés, ahol a hideg vizet mosogatáshoz nyomásesés nélkül használhatjuk, a szűrt víz pedig egy külön kifolyón áll mindig rendelkezésre. A szűrő berendezésnek nem része a különálló csap.

További kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

3M™ Aqua-Pure™ 0.5 mikronos vízszűrő + Fekete 3 Utas Stork konyhai csap

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízkezelés