Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

A vízlágyítás fontossága

A vízlágyítás fontossága

A kemény víz ásványi anyagokat tartalmaz, úgy mint kálcium és magnézium karbonát. A kemény víz fogyasztása nem káros az emberi egészségre, a vízzel működő háztartási gépeket viszont annál inkább képes tönkretenni, élettartamukat megrövidíteni!

A kemény csapvízben lévő fentebb felsorolt ásványi sók kicsapódnak és vízkő lesz belőlük, a lerakódó vízkő pedig nemcsak csúnya, de károsan is hat. Vízzel takarítunk, vízzel mosogatunk: a bemattult csempe vagy a foltos poharak mind a vízkő jelei. A vízkő belülről is roncsol, tönkreteszi a csapokat, a mosogatógépet, mosógépet, de a bojlert is.

vízlágyítás éppen ezért indokolt és számos előnnyel járó óvintézkedés. A lágyabb víz alkalmazásának köszönhetően megspórolhatjuk a meghibásodott háztartási gépek javíttatási költségét, lefaraghatunk a villanyszámlából is. A vízlágyító berendezések használata révén a kávé finomabb lesz, a mosott ruhák puhábbak, kevesebb mosószerre lesz szükség, de a bőr és a haj is pozitív állapota irányba változik, ha lágy vízzel tisztálkodunk.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg vízlágyító berendezéseinket!

Tudja, mi a jelentős különbség a vízlágyítás és a vízkőgátlás között? Kapcsolódó cikkünkből megtudhatja!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízkezelés