Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.
3M™ BEV-160 nagy kapacitású aktívszenes 0.2 mikronos steril szűrőrendszer vendéglátóipari megoldásokhoz
Kép 1/2 - 3M™ BEV-160 nagy kapacitású aktívszenes 0.2 mikronos steril szűrőrendszer vendéglátóipari megoldásokhoz
Kép 2/2 - 3M™ BEV-160 nagy kapacitású aktívszenes 0.2 mikronos steril szűrőrendszer vendéglátóipari megoldásokhoz
Termék címkék:
3M BEV BREW Food industry post-mix
Szállítás
Szállítás
Raktáron lévő termékek 24-48 órán belüli kiszállítása
Törzsvásárlói kedvezmény
Törzsvásárlói kedvezmény
Törzsvásárlói rendszerben regisztrált ügyfeleknek kedvezmény és ingynenes szállítás jár
Minőség
Minőség
Hosszú élettartamra tervezett, minőségi alapanyagokból készült
3M™ BEV-160 nagy kapacitású aktívszenes 0.2 mikronos steril szűrőrendszer vendéglátóipari megoldásokhoz
80.000 Ft + ÁFA ( 101.600 Ft )
Menny.:db

3M™ BEV-160 nagy kapacitású aktívszenes 0.2 mikronos steril szűrőrendszer vendéglátóipari megoldásokhoz

Membrán Mérete
0,2μm
Vízkőgátló adalék
Nem
80.000 Ft + ÁFA ( 101.600 Ft )
Menny.:db
Gyártó:
Cikkszám: 3MBEV160
Elérhetőség: Beszállítói raktáron
Várható szállítás: 2024. május 13.

3M™ BEV család elsősorban üdítőitalokhoz és post-mixer gépekhez tervezve, míg a 3M™ ICE család a jég- és kávékészítő alkalmazásokhoz lett fejlesztve vízkőgátló tulajdonságuk miatt. Ezen felül bármilyen vízszűrő alkalmazáshoz ideális választás lehet, ahol a nagy kapacitás és a finom mechanikai szűrés valamint az IMPACT technológiával készült nagy teljesítményű aktívszenes szűrés előnyeire szükség lehet.

101.600 Ft - Prímavíz.hu
Szerezhető hűségpontok: 5080
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

IMPACT technológia

Az IMPACT (Integrated Membrane Pre-Activated Carbon Technology) technológiával készült szűrőbetétek egy nagy szűrőfelülettel rendelkező
hajtogatott szűrőt tartalmaznak, amit egy nagy teljesítményű aktív széntömb szűrő követ. Az egyedi szerkezetből adódóan csökken a nyomásesés, mely jelentősen megnöveli a teljesítményt és az élettartamot külön előszűrés alkalmazása nélkül.
Ez az egyedülálló technológia lehetővé teszi, hogy egyetlen szűrőbetéttel az üledék, a klóros íz és szag mellett eltávolíthatóak a paraziták, valamint a
baktériumok is.
A 0,2 mikronos szűrőbetétben a víz először egy szabadalmaztatott, több zónára osztott, hajtogatott nylon membrán szűrőn halad át, mely kivételesen nagy szűrőfelülettel rendelkezik. Az első nyitottabb zóna visszatartja a nagyobb részecskéket, úgy mint az üledéket, rozsdát és parazitákat. A zártabb második zóna a kisebb szennyezőket, valamint a baktériumokat szűri ki. A víz ezután a széntömb szűrőn folyik át, mely lecsökkenti a klóros ízt és szagot, illetve az egyéb szerves anyagokat. A szabadalmaztatott szilárd széntömbből nem kerül szénszemcse a vízbe.

Alkalmazási terület

Kereskedelmi használatra, kizárólag hideg víz kezelésére alkalmazható. 3M™ BEV család elsősorban üdítőitalokhoz és post-mixer gépekhez tervezve, míg a 3M™ ICE család a jég- és kávékészítő alkalmazásokhoz lett fejlesztve vízkőgátló tulajdonságuk miatt. 

A bevásárló központoktól, az éttermeken át, egészen a gyors kiszolgáló egységekig a post-mix gépek jelentős szerepet töltenek be a vendégek minőségi kiszolgálásában. A post-mix italok 83%-ban vizet tartalmaznak, emiatt a víz minősége meghatározó jelentőséggel bír. A 3M™ BEV HF szűrőcsalád kifejlesztésénél elsődleges szempont volt a szénsavas és szénsavmentes üdítőitalok minősége, valamint a postmix gépek váratlan meghibásodásával kapcsolatos szervízköltségek csökkentése.

A csomag tartalma:

A maximális nyomás 8,6 bar. A csatlakozók mérete belsőmenetes 3/8” BSPT. A szűrőbetétek beépített széntömb szűrőt tartalmaznak, mely nem igényel előzetes aktiválást.

Ne használja mikrobiológiailag nem biztonságos víz, illetve olyan ismeretlen minőségű víz tisztítására, mely nem megfelelően fertőtlenített! A maximális működési hőmérséklet 38°C.

Minőség

A baktériumok 99,9%-a eltávolítható a membrán szűrő segítségével, ahogy azt az E.coli és Pseudomonas Fluorescens baktériumokon végzett kísérletek is bizonyítják. Az ivóvízzel érintkező valamennyi anyag NSF és CFR 21 minősítéssel rendelkezik. A parazitacsökkentő képességgel rendelkező rendszerek olyan fertőtlenített vizeknél is használhatók, melyek szűrhető parazitákat tartalmaznak. A rendeltetés szerinti működéshez a szűrőrendszer folyamatos karbantartása és a szűrőbetétek rendszeres cseréje ajánlott. A szűrőbetéteket legalább 3 havonta szükséges cserélni.

A termék NNK Ivóvíz-biztonsági engedéllyel is rendelkezik: 27993-5/2022/KTEF

Hatékonyság és Műszaki Paraméterek

101.600 Ft - Prímavíz.hu
Felhasználás helye: POU
Klóros íz és szag Igen
Benzol, Toxafén & Diklórbenzol Igen
Üledék Igen
Parazita és Ólom Igen
Azbeszt Igen
Baktériumok Igen
Vízkőgátlás Nem
Átfolyás (Liter/perc) 12,6L/perc
Hőmérséklet (C°) 4,4-38 C°
Kapacitás (Liter) 132489 L
Maximális nyomás 8,6bar
Szűrő membrán méret (μm) 0,2μm
Szűrőfej csatlakozó menet 3/8" BSPT
Élettartam 3 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

John Guest 1/4"-os PE cső

Gyártó cikkszám: PE-08-BI-0500F-N
945 Ft + ÁFA -tól (1.200 Ft)

John Guest Gyorscsatlakozó 1/4"-3/8"

Gyártó cikkszám: PI010823S
3.937 Ft + ÁFA (5.000 Ft)

3M™ VH3 3/8" BSPT-NB Szűrőfej konzol nélkül

Gyártó cikkszám: 70020294172
20.000 Ft + ÁFA (25.400 Ft)

Akik ezt a terméket megvették

3M™ Aqua-Pure™ AP2 Szűrőfej

Gyártó cikkszám: 7010415500
22.000 Ft + ÁFA (27.940 Ft)